HEEL WDB BAKT: WK POFFERT

Op donderdag 24 augustus zal in samenwerking met de Winkeliersgroep Vlagtwedde het evenement WK Poffert Bakken worden georganiseerd.

Het is de bedoeling dat deelnemers deze dag hun eigengebakken poffert bij de Blokker in Vlagtwedde komen inleveren tussen 12.00 en 14.00 uur. Hier zal vanaf 14.00 uur een deskundige 3-koppige jury de pofferts beoordelen.

Bij de Blokker zal Gasterij Smeerling demonstraties poffertbakken geven. Tevens is Jumbo Vlagtwedde aanwezig met de benodigde ingrediënten.

De winnaar gaat naar huis met een prachtige prijs en mag zich een jaar lang Westerwolds Kampioen Poffertbakker noemen.  De prijswinnaar zal om 16.00 uur bekend worden gemaakt.

Tijdens de braderie op vrijdag 25 augustus zullen de pofferts verkocht worden op het terrras bij Zaal 12. De opbrengst van deze verkoop gaat in zijn geheel naar de Stichting Wensambulance Noord-Nederland. Deze stichting wil ernstig zieke mensen met een beperkte levensverwachting helpen om hun laatste wens in vervulling te laten gaan.

 Dus bak een lekkere Poffert, maak kans op een mooie prijs en steun daarnaast de Stichting Wensambulance Noord-Nederland! Opgave bij de Blokker via 0599-312214.

spacer