MARATHONUITZENDING RADIO WESTERWOLDE VOOR GOEDE DOEL

Gedurende de Week der Besten zal Radio Westerwolde wederom een marathonuitzending verzorgen. Goede doel dit jaar is de Stichting Wensambulance Noord-Nederland.

 Deze marathonuitzending zal plaatsvinden van maandag 21 t/m vrijdag 25 augustus. Er zal 104 uur non-stop live radio worden gemaakt vanaf het podium op het terras van Zaal12. Stem uw radio deze periode dus af op Radio Westerwolde en volg zo deze actie op de voet.

 Stichting Wensambulance Noord-Nederland wil ernstig zieke mensen met een beperkte levensverwachting de mogelijkheid bieden om op geheel eigen wijze afscheid van hun leven te kunnen nemen. De Wensambulance wil mensen uit Noord-Nederland d.m.v. begeleidend ambulancevervoer helpen een laatste wens in vervulling te laten gaan, en zo een laatste indrukwekkende ervaring aan het leven toevoegen.

spacer