WATERSPEKTAKEL ‘THE BATTLE’ MET OPTREDEN THIJS POT

Het Waterspektakel zal dit jubileumjaar ook een waar festijn gaan worden. Een nieuwe opzet, live muziek en daarnaast het vertrouwde spijkerbroekhangen. Op maandag 21 augustus om 18.30 uur gaan we beginnen.

 Dit jaar gaan de deelnemers de strijd met elkaar aan. In de jachthaven van Parc Emslandermeer zal een Mega Waterbaan worden gebouwd op het water. Welke deelnemer verslaat zijn tegenstander en de rest van het deelnemersveld met de snelste tijd?

Het spijkerbroekhangen zal niet ontbreken deze avond. Wie blijft nu het langst aan dit lapje stof hangen?

 Als klap op de vuurpijl komt Thijs Pot gedurende het evenement een optreden verzorgen. Thijs Pot bleek een grote verrassing tijdens het afgelopen seizoen van The Voice of Holland. Als finalist maakte hij snel duidelijk dat grootse producties maar een luxe ding zijn en sleurde iedereen zonder moeite mee in een emotionele achtbaan.

 Opgeven voor dit evenement? Mail naar info@weekderbesten.nl

spacer