KINDERMIDDAG MET TELEKIDS DISCOSHOW EN RAAK!

Op woensdag 23 augustus van 13.00 uur tot 16.30 uur is er een Kindermiddag met de Telekids Discoshow en een optreden van Raak! in de feesttent achter Partycentrum Rendering.

 De Telekids Discoshow is een all-in show waarin de speciale Telekids kinder-DJ de kinderen laat dansen, zingen en springen op de allerleukste muziek. Tijdens de show zijn er Telekids spelletjes waarbij er originele Telekids-goodies te winnen zijn. De Telekids Discoshow heeft de vrolijke uitstraling die je van Telekids mag verwachten en staat garant voor een spetterende kids party.

Daarnaast is er een optreden van Raak!
Raak! is Sharon, Roos en Daan. Drie lieve meiden met totaal verschillende karakters. De sportieve Sharon, de lieve Roos en de avontuurlijke Daan maken, samen met alle kinderen, van elk optreden een feestje.

De entree tijdens de Kindermiddag is gratis!

Tijdens de kindermiddag zal ook de winnaar van de kleurwedstrijd bekend gemaakt worden! Nog meedoen? Dat kan, download de kleurplaat enkele berichten hieronder, lever hem in bij Jumbo Vlagtwedde en maak kans op een Hoverboard!

spacer