PYROMUSICAL DANKZIJ ONDERNEMERS VERENIGING VLAGTWEDDE

Op 27 augustus zal de 2017 editie van Week der Besten op spectaculaire wijze worden afgesloten dankzij de sponsoring van Ondernemings Vereniging Vlagtwedde (OVV). Ze willen hiermee de Week der Besten bedanken voor de vele jaren reuring in het dorp. Leuk feit is dat de OVV zelf aan de vooravond staat van haar eigen 100-jarig jubileum in 2018. De Week der Besten heeft al aangegeven dan graag iets terug te doen onder het motto ‘voor elkaar, met elkaar’.

 Bij een Pyromusical zullen vuurwerk en vlammen (tot maar liefst 20 meter hoogte) tot ontbranding worden gebracht op muziek, een uniek spektakel voor jong en oud!

 De nieuwste vuurwerkeffecten, met de meest heldere kleuren en knallen zullen Vlagtwedde doen verlichten. De combinatie van vuurwerk op muziek, dat exact synchroon loopt is de specialiteit van Caffero en resulteert in een schitterende muzikale uitvoering.

 Dit spektakel mag u niet missen! De vuurwerkshow zal plaats vinden omstreeks 22:30 uur op het evenemententerrein aan de Onstwedderweg.

 

spacer