LUCHTBALLONNEN FESTIVAL

Na het grote succes van twee jaar geleden heeft de organisatie van de Week der Besten besloten om tijdens het jubileumjaar weer een luchtballonen festival te gaan houden.

🎈 De afgelopen periode kregen de inwoners van Vlagtwedde en omstreken de mogelijkheid om zich in te schrijven om mee te varen in één van de luchtballonnen. Hier is massaal gebruik van gemaakt en zo gaan er op zaterdag 19 augustus meer dan 50 personen mee de lucht in.

☑️ Het luchtballonnen festival wordt in samenwerking met Westerwolde Ballooning gehouden. Dit gerenommeerd bedrijf verzorgt al vanaf 1993 passagiersvaarten in Noord-Nederland. Hiermee mag het bedrijf zich bijna net zo oud als de Week der Besten noemen. Westerwolde Ballooning maakt gebruik van het allerbeste ballonvaartmateriaal en werkt uitsluitend met ervaren en gecertificeerde piloten.

👋🏻 De luchtballonnen gaan rond 19.00 uur vanaf het evenemententerrein aan de Onstwedderweg vertrekken. Kom familie of bekenden uitzwaaien of geniet van de immens grote luchtballonnen. Zo komt er dit jaar een joekel van een luchtballon die plaats heeft voor maar liefst 19 personen. Tot dan!

spacer