MISSVERKIEZING AANSTAANDE ZATERDAG

Wie wordt er gekroond tot de Miss Week der Besten 2017 en volgt hiermee de miss van vorig jaar Larissa Kroeze op? Dat is de grote vraag op de eerste zaterdagavond van de feestweek. De missverkiezing heeft een opfrisbeurt ondergaan en zal dit jaar voor het eerst in nieuwe vorm worden gehouden. Dit mag je niet missen!

💃🏼 In een geheel nieuwe ambiance zullen de volgende rondes gelopen worden:
Ronde 1: vrijetijdskleding
Ronde 2: flaneren over de boulevard
Ronde 3: galakleding

✈️ De winnares wint een Citytrip naar keuze voor twee personen. De nummers twee en drie ontvangen een geldbedrag. De Citytrip wordt aangeboden door Rianne Bessembinders, zelfstandig reisadviseur bij Personal Touch Travel.

✅ In de pauzes zullen CuBuz Mode en Nutri Move Personal Training een demonstratie verzorgen. Daarnaast blikken we op een leuke wijze terug op alle missverkiezingen tot nu toe. De missverkiezing is traditiegetrouw bij Partycentrum Rendering op zaterdag 19 augustus en begint om 20.30 uur. De toegang is gratis dit jaar. Alle bezoekers ontvangen een welkomstdrankje aangeboden door Hanos, dé internationale horeca groothandel.

spacer