UITGELICHT: RECORDPOGINGEN DOOR DE JAREN HEEN OP HERHALING

De Week der Besten is bekend geworden om zijn vele recordpogingen. Tijdens deze jubileumeditie keren enkele ludieke recordpogingen terug. Worden de oude records verbroken dit jaar?

🍺 Te beginnen op zaterdag 19 augustus met Bierpullschuiven. Op het evenemententerrein zal een mooie baan opgebouwd worden. De bedoeling bij deze recordpoging is om zover mogelijk een vol glas pull naar de eindstreep te schuiven zonder dat deze omvalt. Start om 16.00 uur.

💎 De woensdagavond is gebombardeerd tot recordavond. Maar liefst drie recordpogingen staan op het programma bij Party centrum Rendering vanaf 20.30 uur. Bij het weegschaal drukken komt pure kracht kijken. Het ijspegelhangen vraagt techniek en uithoudingsvermogen.

💧 Maar de, in onze ogen, mooiste recordpoging die op het programma staat is het badmuts vullen. Lukt het jouw team om zoveel mogelijk liters water in de badmuts te krijgen? Tactiek en samenwerking spelen hier een grote rol. Meerdere personen zijn hierbij noodzakelijk!

✅ Badmuts vullen wordt mede mogelijk gemaakt door de Brandweer Vlagtwedde, Speedo en Hidding doe het zelf. Geef jullie op via info@weekderbesten.nl. Opgaves van de andere recordpogingen kunnen ook ter plekke bij aanvang.

spacer