FIETSDRIEDAAGSE OP MAANDAG, DINSDAG EN WOENSDAG

Tijdens de Week der Besten kunnen de fietsliefhebbers ook dit jaar weer aan hun trekken komen. Er zijn weer mooie routes uitgezet in het mooie Westerwolde. De fietsdriedaagse staat voor de 33e keer op de agenda.

🚲 Startdagen zijn maandag 21 augustus, dinsdag 22 augustus, woensdag 23 augustus en donderdag 24 augustus (inhaaldag). Er is een korte route van ongeveer 20 km en een lange route van ongeveer 40 km. De start is elke dag tussen 15.00 en 18.00 uur bij de Tourist Info in Vlagtwedde, Dr. P. Rinsemastraat 7.

📕 Het record aantal deelnemers bedraagt 442 (sinds 2000) en het zal gaaf zijn als dit record verbroken gaat worden in het jubileumjaar. De routes zitten in een boekje, zodat deze bewaard kunnen worden en de routes ook te fietsen zijn als er tijdens de Week der Besten geen gelegenheid voor is.

✅ Startgeld is 5 euro voor volwassenen en kinderen tot 12 jaar betalen slechts 2,50 euro. Elke deelnemer krijgt na 3 routes te hebben gefietst een leuke herinnering, tevens is er een verloting en elke avond een traktatie.

❓ Voor vragen kunt u contact opnemen tijdens kantooruren van 10-12 uur met Tourist Info Vlagtwedde (0599-312118).

spacer