UITGELICHT: SPORTSPEKTAKEL MET RECORDPOGING STENEN SLAAN EN ROLLERBANK FIETSEN

Op donderdag 24 augustus staat het Sportspektakel op het programma. Op het weggedeelte tussen Arjan Borgers 2 Wielers, Blokker, Zaal 12 en de Sultan zal er vanaf 16.15 uur een gevarieerd sportprogramma zijn.

🚴🏻 Er zal gestart worden met de recordpoging 25 uur rollerbank fietsen. Het publiek kan voor €5,- raden hoeveel kilometer er zal worden afgelegd. Dit geld gaat volledig naar de Stichting Wensambulance. De winnaar ontvangt een reischeque voor een weekend weg in Nederland.

🥅 Om 19.00 start Sport & Trainingscentrum uit Vlagtwedde met een demonstratie. Daarna komt tweevoudig wereldkampioen pannavoetbal Jeand Doest in actie. Hij gaat het opnemen tegen jeugdvoetballers van diverse verenigingen uit de regio. Ook mensen uit het publiek kunnen het tegen hem opnemen. Jeand is wereldberoemd, hij heeft gespeeld tegen sterren als Ronaldinho, Ryan Giggs en Paul Scholes. Jean Doest heeft op Youtube meer dan 6 miljoen volgers!

⚽️ Na dit optreden komt er nog een bekende uit de freestyle voetbalwereld langs. Tom V. komt uit Groningen en hij is bekend van televisieprogramma’s als RTL late Night en The Freestyle Games. Hij geeft een demonstratie en presentatie. Na afloop is er tijd voor foto’s en handtekeningen.

💃🏼 Tussendoor zal er een dansdemo worden verzorgd door de jonge talenten van Sportfabriek Britannia

💪🏻 Het slotstuk is voor veelvuldig Nederlands kampioen karate Be Olthof. Hij gaat een recordpoging doen om in 90 seconden 210 (!) stenen doormidden te slaan. Na de recordpoging zullen er diverse karatedemonstraties zijn. Kom gerust kijken bij deze diverse recordpogingen en demo’s!

spacer