Ondernemersvereniging viert jubileum met dorpsbrunch

Dit jaar bestaat de Ondernemersvereniging Vlagtwedde 100 jaar. Gedurende het jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Een van de onderdelen van het jubileumprogramma is een heerlijk brunch voor het dorp.
Zaterdag 18 augustus kan er gebruncht worden op het Evenemententerrein, tussen 11.00 uur en 13.00 uur. Terwijl de deelnemers van de Truckrun zich verzamelen zorgt RJJ Catering voor heerlijke broodjes, beleg en dranken voor de deelnemers aan de Dorpsbrunch.

Om mee te kunnen eten kunt u vooraf een kaartje kopen bij de (meeste) winkeliers in het dorp. Dit kaartje kost EUR 2,= en de opbrengst gaat volledig naar de Stichting Hoogvliegers. “We willen vooraf een inschatting hebben van het aantal deelnemers, in verband met de inkoop en het aantal stoelen”, vertelt Monique Swarts namens de Jubileumcommissie. “Ook is de vrijblijvendheid dan misschien een beetje beperkt. We willen voorkomen dat er 200 toezeggen en er maar 150 komen”.
Er is gekozen om de opbrengst van de kaartverkoop aan een goed doel te geven die zich inzet voor mensen met een beperking. Stichting Hoogvliegers laat gehandicapte kinderen, van 6 tot en met 17 jaar, een bijzonder en onvergetelijk avontuur beleven. Zelf een vliegtuig besturen! Een dag zonder zorgen, zonder ziekte of handicap, een dag waar ze boven zichzelf uitstijgen en meer dan bijzonder zijn, een dag die ze nooit meer vergeten.
“Wij vonden dit een passend goed doel voor deze dag” vervolgd Monique. “Samen zwaaien we de Truckrun deelnemers uit, na de brunch. We maken er een gezellig dag van.”

spacer