Winkeliers van Vlagtwedde organiseren 10-kamp

Maandagavond 20 augustus organiseert de Winkeliersgroep, samen met enkele ondernemers en het WdB bestuur, een spectaculaire 10-kamp. Iedere ondernemer heeft zelf een spel verzonnen, veelal passend bij de werkzaamheden van het bedrijf. Teams strijden tegen elkaar om de uiteindelijke winst. Soms gaat het puur om behendigheid, bij andere spellen om samenwerking. “We willen uiteraard nog niets verklappen over de spellen, zodat niemand zich kan voorbereiden”, grijnst Alex Otto, een van de organisatoren. “Maar een nat pak kun je wel verwachten”.

Om 19.00 uur start de 10-kamp bij de haven van het Parc Emslandermeer. Uiteraard is er muziek en horeca aanwezig, zodat ook de inwendige mens kan worden verzorgd. “We willen er een leuke avond van maken, zowel voor deelnemers als toeschouwers”,  vertelt Jaap Jan van der Molen, eigenaar van o.a. Greens. “We hebben nog een aantal verrassingen in de planning.”

Uiteraard staat en valt het evenement met deelnemende teams. Daarom ook een oproep aan verenigingen, vriendengroepen, buurtverenigingen en alle anderen die mee willen doen: Geef je op!

Een team moet uit minimaal 6 personen bestaan, waarvan 1 dame. “We hopen op zo’n 10 teams”, vervolg Jaap Jan, “ik ga mijn best doen om ook een team te leveren met gasten van het park.

Teams kunnen zicht tot 18 augustus opgeven bij het bestuur van de Week der Besten via e-mail: bestuur@weekderbesten.nl

spacer