8e Truckrun Vlagtwedde

Op zaterdag 10 augustus 2019 organiseert de Week der Besten na het succes van voorgaande jaren voor de 7e keer een Truckrun voor mensen met een beperking. Mensen met een beperking kunnen als bijrijder mee voor een rondrit door het mooie Westerwolde. Het is de bedoeling deze mensen een onvergetelijke middag te bezorgen. Chauffeurs en eigenaren van vrachtwagens stellen belangeloos hun vrachtwagens voor de Truckrun ter beschikking.

Vanaf 10.00 uur start de aankomst van de vrachtwagens op het evenemententerrein aan de Onstwedderweg in Vlagtwedde.  Na de officiële opening van de Week der Besten start om 13.30 uur de Truckrun.

Route van de Truckrun:

start evenemententerrein-Weenderstraat
Sellingen:Jipsingboertangerweg-Voorbeetseweg-Beetserweg-Westerkamp-Dorpsstraat-Leemdobben-Lammerweg
Jispinghuizen:Wollinghuizerweg-Hogebrugweg
Bourtange:Wollingboerweg-Bourtangerstraat-Vlagtwedderstraat
Vlagtwedde:Vledderkamp-Wilhelminastraat-Schoolstraat-Wedderstraat-Onstwedderweg-einde evenemententerrein.

Dit jaar is Kreeft rijopleidingen uit Hoogeveen met een stand aanwezig. Zij geven informatie over rijopleidingen en cursussen en code 95. Otten Truckwash uit Geesbrug komt met de Truckstar Roadcard Truckshop. In de  shop is alles te verkrijgen voor de inrichting van de truck. OSC (Overkoepelende Stichting Chauffeursactiviteiten) komt met  een demotruck. Zij geven een demonstratie over het nieuwste camerasysteem voor de dode hoek. Ook geven ze voorlichting aan kinderen en ouders over de gevaren van de dode hoek. Voor de chauffeurs is ook informatie m.b.t. het afstellen van spiegels.

‘s Avonds wordt er een mini Truckersfestival gehouden. Onder het genot van een hapje en een drankje kan er nog nagepraat worden. Chauffeurs kunnen op het terrein overnachten.

Zowel chauffeurs als bijrijders kunnen zich  aanmelden  via email:  info@degrootsellingen.nl

Zijn er nog vragen, neem dan contact op met Bert-Jan de Groot , tel. 06-54270460.

Wij hopen weer op een onvergetelijke dag voor alle deelnemers.

spacer