FLEXIPLUS FACILITY GROUP OBSTACLE MUDRUN VLAGTWEDDE 2018

FLEXIPLUS FACILITY GROUP OBSTACLE MUDRUN VLAGTWEDDE 2018

Op zondag 19 augustus 2018 vindt, voor alweer de vijfde keer, de FlexiPlus  Facility Group Obstacle Mudrun Vlagtwedde plaats.  Kort gezegd Flexiplus Obstacle Mudrun.

Ook dit jaar hebben we weer grootse plannen voor de spectaculairste run van Vlagtwedde! In  samenwerking met de Week der Besten en Nutri Move Personal Training zijn de voorbereidingen weer in volle gang. Dit jaar hebben we mooie, natte, hoge, diepe en natuurlijk modderige obstakels, waar je niet om heen wilt gaan. Tevens zijn er weer een aantal nieuwe elementen toegevoegd. Het parcours is ongeveer 2 kilometer lang.

Na het grote succes van vorig jaar willen we nog meer mensen de kans geven om deel te nemen aan dit geweldige spektakel. Het maximale aantal deelnemers zit dit jaar op 455. Er kunnen 100 kids leeftijd 8 t/m 12 jaar, ouder en kind 35 paren,  35 wedstrijdlopers vanaf 13 jaar en 250 recreatieve lopers vanaf 13 jaar meedoen.

Globaal tijdschema

Kind (8 t/m 12 jaar)                        13.00-13.30 uur               (kosten  4 euro)

Ouder en kind (6 t/m 10 jaar)     13.40-14.10 uur               (kosten 6.50 euro)

Wedstrijd vanaf 13 jr                     14.15-15.00 uur               (kosten 5 euro)

Recreanten vanaf 13 jr                  15.15-16.15 uur               (kosten 5 euro)

Excl. 1 euro servicekosten

 

Vanwege de veiligheid zijn we genoodzaakt ons te houden aan een maximum aantal deelnemers geef je daarom zoveel mogelijk op via www.weekderbesten.nlHet vindt plaats op het Evenemententerrein Onstwedderweg.

Ga de uitdaging aan en geniet van een super gezellig sportief evenement. Schrijf je snel in want vol=vol.

 

 

spacer