The Color Run

Nieuw onderdeel in het programma is The Color Run. Dat zal worden georganiseerd door Parc Emslandermeer en Restaurant Greens. Spektakel gaat plaats vinden nabij de haven van Parc Emslandermeer.

’S Werelds eerste kleurenloop is opgericht in maart 2011.

Bij The Color Run draait het niet zo zeer om je hardloopprestatie, maar om een unieke ervaring en een moment van geluk en plezier beleven.
Het is een run zonder tijdregistratie en dat maakt dat The Color Run geen verliezers kent.

Runners worden iedere kilometer gekleurd met een nieuwe vrolijke kleur.

The Color Run kent maar twee regels:

  • Draag witte kleding aan de start
  • Finish ondergedompeld in de vrolijkste kleuren

De overwinning wordt bij finish groots gevierd met de indrukwekkende, gezamenlijke kleurgooi.
Wordt volledig gekleurd in een enorme poederwolk van verschillende kleuren.
En geloof ons, dat is toch wel echt de kroon op jouw run!!

AANVULLENDE INFO COLOR RUN

Op dinsdag 21 Augustus om 18.00 uur vindt op het terrein van vakantiepark Emslandermeer de Color Run plaats. We hebben de route iets aangepast, zodat echt iedereen kan deelnemen.

Er ligt een route van 1,25 kilometer, deze mag je 1 keer lopen maar je mag hem ook 4 keer doen zodat je totaal aan 5 kilometer komt. Het is geen wedstrijd, dus iedereen kan op zijn eigen gewenste tempo lopen. Verzamelen is om 17.45 uur op het grasveld aan de voorzijde van het zwembad, de start zal om 18.00 uur zijn.

Doe niet je nieuwste kleding aan, en bij voorkeur een wit T-shirt. Het poeder wat we gebruiken is uitwasbaar, maar we kunnen niet 100% de garantie geven dat het weer helemaal stralend wit gaat worden. Je moet op een aantal plekken onder een “douche” door lopen, en op een aantal plekken zal je gekleurd worden door het poeder.

Het poeder wat we gebruiken is op basis van mais zetmeel en 100% biologisch afbreekbaar. Dit zal dus geen schade aanbrengen aan de natuur.

Opgeven kan vanaf vandaag tot en met maandagochtend 09.00 uur via een mailtje naar info@emslandermeer.nl of via een whatsappje naar 06-160 66 160.

spacer