6-kamp (Georganiseerd door de winkeliersgroep)

Na het succes van vorig jaar organiseert de winkeliersgroep op maandagavond  12 augustus een spectaculaire 6-kamp. Iedere ondernemer heeft zelf een spel verzonnen, veelal passend bij de werkzaamheden van het bedrijf.

Teams strijden tegen elkaar om de uiteindelijke winst. Soms gaat het puur om behendigheid, bij andere spellen om samenwerking. “Wat voor spellen er gespeeld zullen worden, gaan we natuurlijk nog niet verklappen. We houden het graag spannend”,  zegt Joyce ten Holt, een van de organisatoren. “Maar een nat pak kun je wel verwachten”.

Om 19.00 uur start de 6-kamp bij de haven van het Parc Emslandermeer. Uiteraard is er muziek en horeca aanwezig, zodat ook de inwendige mens kan worden verzorgd. We willen er een leuke avond van maken, zowel voor deelnemers als toeschouwers.

Uiteraard staat en valt het evenement met deelnemende teams. Daarom ook een oproep aan verenigingen, vriendengroepen, buurtverenigingen en alle anderen die mee willen doen: Geef je op!

Uiteraard is de 6-kamp dit jaar weer een verplicht onderdeel van de buurtbattle.

Een team moet uit minimaal 6 personen bestaan, waarvan 1 dame.

Teams kunnen zicht tot 11 augustus opgeven bij het bestuur van de Week der Besten via e-mail: bestuur@weekderbesten.nl

spacer