HEEL HOLLAND BAKT

Op donderdag 15 augustus 2019 is de 3e editie van het w.k. poffert bakken in Vlagtwedde. Na de 2 succesvol verlopen edities van 2017 en 2018 leek het ons in het kader van Heel Holland Bakt weer leuk om ook dit jaar dit evenement te gaan organiseren.

Het W.K. poffert bakken wordt gehouden bij Blokker en Bakker Frans.

Het is de bedoeling dat mensen hun eigen gemaakte poffert inleveren tussen 13.00 en 14.00 uur.

Hierna zal een geheel vernieuwde,

desk undige, jury, de pofferts gaan proeven en jureren.

We hebben er dit jaar voor gekozen om een compleet andere jury te vragen om op deze manier ook andere smaken een nieuwe kans te geven. Men heeft toch altijd een voorkeur voor een bepaalde smaak en als je dan steeds dezelfde mensen in de jury hebt, heeft deze toch een bepaalde voorkeur.

Om 16.00 worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Na de prijsuitreiking worden de pofferts verkocht voor een goed doel. Voor alle deelnemers is er een aardigheidje. Opgave kan tot 14 augustus 2019 bij de Blokker in Vlagtwedde tel.nr. 0599-312214 of blokkervlagtwedde@hotmail.com. Vol=vol.)

Ook is deze dag Gasterij Natuurlijk Smeerling aanwezig vanaf 13.00 uur. Zij laten u proeven van de overheerlijke pofferts die zij hebben gemaakt. Ook vertellen zij u het geheim van het maken van de lekkerste pofferts. En ze zullen zelf op deze middag ook pofferts bakken zodat u het geheim kunt afkijken.

Verder is de Jumbo uit Vlagtwedde aanwezig met poffert pakketten.

Even als vorig jaar  is er deze middag vanaf 13.00 uur een oldtimershow i.s.m. de st. Bovem. Er zullen rondom het pand Van Blokker/Top1Toys en bakker Frans diverse oldtimers te bewonderen zijn. Het gaat hierbij niet alleen om oldtimertractoren maar ook auto, en brommers zijn welkom. Wil je graag een van deze vervoermiddelen laten zien neem dan contact op met de stichting Bovem of stuur even een berichtje naar de Blokker op het e-mailadres dat is genoemd bij het w.k. poffert bakken.

spacer