Jongerenambassadeurs gemeente Westerwolde organiseren DJ festival, Best Tuesday!

Op 13 Augustus 2019 organiseren de jongerenambassadeurs in samenwerking met stichting Rzijn, Welzijn Bellingwedde, Week der Besten, Rendering, Gemeente Westerwolde en HJ Sound een DJ festival tijdens Week der Besten in Vlagtwedde.

DJ’s kunnen een filmpje opsturen met hun DJ skills. Deze filmpjes worden beoordeeld door een vakkundige jury en de winnaars mogen tijdens het Best Tuesday Festival draaien in het voorprogramma van o.a. Roy Keuter, Tim Holland en Dansado & de feestneger. Lijkt het jou/jullie leuk om hierbij aanwezig te zijn? Kom dan 13 Augustus naar het Best Tuesday Festival tijdens Week der Besten in de feesttent bij Rendering. De deuren gaan open om 20:00 en de entree is gratis!

Houd onze Facebook: Best Tuesday Festival in de gaten voor meer informatie en voor een leuke winactie. Wil jij ook kans maken jouw DJ skills te demonstreren tussen bekende DJ’s? Aanmelden kan door jou filmpje op te sturen naar: besttuesdayfestival@gmail.com.

Dresscode: SUMMER

Best Tuesday Festival 2019 ‘n Lekker doordeweeks feessie’

Tot over een paar week!

spacer