Miss Week der Besten 2019

Week der Besten is niet compleet zonder het paradepaardje: de enige echte Miss Week der Besten. De Miss Week der Besten verkiezing is een heuse traditie, die al heel wat jaren aan de gaan is en hiermee voor velen de start van de Week der Besten. Zaterdagavond 10 augustus zullen de dames strijden om de titel tijdens drie rondes. Tijdens deze rondes zullen zij zich presenteren in vrijetijdskleding en strandkleding en zal de avond worden afgesloten met de mooiste ronde: de galajurken ronde in combinatie met een finalevraag. De vierkoppige jury zal niet alleen kijken naar het uiterlijk, maar hecht ook waarde aan een spontaan karakter, een sprankelende uitstraling en een gezellig praatje. De Miss zal namelijk de hele week bij de Week der Besten aanwezig zijn, prijzen uitreiken en wellicht zelfs wel even mee doen aan één van de activiteiten. De Miss Week der Besten verkiezing stelt geen eisen aan lengte, kledingmaten of maximale leeftijd en dus is elke stralende dame welkom om deel te nemen aan dit fantastische avontuur! Uiteraard worden de deelneemsters graag aangemoedigd door een enthousiast publiek. Ben jij er bij? Zaterdag 10 augustus, aanvang om 20:30 uur. See you there!

Deelneemsters kunnen zich aanmelden via jbbruining@hotmail.com of 06-81092111. Zie voor meer informatie en spelregels de facebookpagina van Miss Week der Besten.

spacer