Voorwoord

De Week der Besten staat weer voor deur! Van 12 t/m 21 augustus zal Vlagtwedde weer het toneel zijn van diverse fantastische evenementen voor zowel jong en oud. Na 2 corona jaren mogen we dit jaar weer los met de 28e editie van de ‘Week der Besten’.

Wij als bestuur zijn zeer verheugd dat wij jullie kunnen mededelen dat we deze editie weer een hoofdsponsor hebben. Namelijk: Turks Specialiteiten restaurant De Sultan.

De opening van de feestweek zal plaatsvinden op vrijdag 12 augustus voorafgaand aan de Miss Verkiezing. Deze vindt plaats bij de Sultan.

Enkele hoogtepunten van de 28e editie zijn: de kindermiddag met Clown Flop en juf Sas, de ouderenmiddag met duo Nul en Nix, de 6 kamp georganiseerd door de winkeliersgroep, de ‘Beeldend media’ Mudrun , de dorps BBQ bij de Sultan, de ‘Profile Tyrecenter Heuver Truckrun’, de ‘Ecotherm Strijd der Besten’ en natuurlijk de Historische TT. En uiteraard staat er weer een feesttent achter Partycentrum Rendering.

Het bestuur telt dit jaar 2 nieuwe gezichten. Johannes Hilverts en Eleonora Doornbos zijn ons bestuur komen versterken. In deze tijd, waar vrijwilligers en bestuursleden niet voor het oprapen liggen , zijn dat natuurlijk fantastische berichten en het bestuur is hier dan ook zeer blij mee.

Als laatst doen wij nog een oproep voor straatversiering. Wij vinden het fantastisch om het feestweek gevoel te vernemen in de straten. Wij hopen mooie, originele versierde straten te zien!

We hopen op prachtig weer en daarmee op een schitterende 28e editie van de  Week der Besten.

Wij zien u graag bij alle diverse activiteiten!

Het bestuur

Voor de rest van het programma ,nieuws, inschrijving activiteiten , foto’s en updates verwijzen we u graag naar onze site www.weekderbesten.nl en onze Facebookpagina.

Bij deze willen we alle sponsoren en vrijwilligers alvast bedanken voor hun hulp en bijdrage. Zonder jullie was de Week der Besten niet mogelijk